Theorie

Slagen voor je theorie-examen
Je theorie halen!

Je theorie halen!

Wanneer je gebruik maakt van onze voordelige rijlespakketten dan zijn de kosten voor een leerboek, onbeperkt online oefenexamens en het theorie-examen bij de pakketprijs inbegrepen!

Goede begeleiding bij theorielessen voor de auto

Het behalen van je theorie
Voordat je aan het praktische examen of een TussenTijdse Toets mag deelnemen, dien je eerst geslaagd te zijn voor je theorie-examen. De theorie is 1,5 jaar geldig. Dit betekent dat je het praktijkgedeelte binnen 1,5 jaar na het behalen van het theoriegedeelte afgerond dient te hebben, anders moet je opnieuw een theoretisch examen afleggen alvorens je een praktisch her-examen mag afleggen.Voor het volgen van de praktijklessen is het niet noodzakelijk dat je het theoriegedeelte hebt afgerond. Het is echter wel aan te bevelen dit zo spoedig mogelijk te doen. Je moet minimaal 17 jaar zijn wanneer je theorie examen gaat doen. Voor deelnemers aan de proef "2todrive" geldt een minimum leeftijd voor het theorie examen van 16 jaar.

Theoriedag
Wij organiseren regelmatig een theoriedag. Je hebt dan 6 uur theorieles en doet aansluitend theorie-examen bij het CBR. De theorieles wordt gegeven door een theorieleraar die hierin gespecialiseerd is. Op deze dag worden alle punten waar de meeste leerlingen moeite mee hebben nog even extra uitgelegd. De theoriedag kost slechts 140,-. Wil je weten wanneer er een theoriedag is, doe dan een mail naar info@autorijschoolbert.nl of bel 0652153390.

Online theoriecursus
Speciaal voor onze klanten bieden wij een 2 daagse theoriecursus aan voor een zeer gereduceerd bedrag! Kom je bij ons lessen, dan ontvang je bij het afnemen van een lespakket leermiddelen voor de theorie.

Het vervoer naar het theorie-examen (CBR) kan door ons geregeld worden.