Mentorschap voor rijinstructeurs en rijschoolondernemers

Mentorschap voor rijinstructeurs en rijschoolondernemers

Als beginnend rijinstructeur en rijschoolondernemer kan het zijn dat je wilt sparren met iemand met de nodige ervaring met het opstarten van een rijschool. Vanuit mijn ervaring als rijinstructeur en rijschoolondernemer help ik je graag op weg.

Vanaf 1999 ben ik rijinstructeur. Tot 2008 was ik in loondienst bij 2 verschillende rijscholen met elk hun eigen manier van ondernemen. Vervolgens ben ik in hetzelfde jaar zelfstandig geworden. Uit ervaring weet ik dat er als beginnend rijinstructeur of als beginnend rijschoolhouder veel op je af kan komen. Het is dan prettig wanneer je iemand achter de hand hebt die je wegwijs maakt en waarmee je kan overleggen wanneer het nodig is. 

Ik vind het vak nog steeds interessant. De combinatie van het coachen, plannen, marketing, communicatie en het ondernemerschap blijven mij aanspreken.

Kennis- en ervaringsoverdracht is een belangrijk onderdeel van ons vak en geeft mij veel voldoening. Vanuit deze gedachte wil ik ook graag degene zijn waarmee je als beginnend rijinstructeur c.q. rijschoolhouder kunt sparren over het vak.

Ben je geïnteresseerd, bel mij dan gerust.

Met vriendelijke groet,

Bert de Weerd

0652153390