Proefles

Ongedwongen kennismaken

Kennismaking
Het is bij onze autorijschool mogelijk om een afspraak te maken voor een geheel vrijblijvende proefles van 90 minuten. Op deze manier kun je op een ongedwongen manier kennismaken met de beginselen van het autorijden en met je rijinstructeur.

De proefles
Voordat we aan de les beginnen gaan we eerst naar een rustige plek toe. Vervolgens beginnen we de les met het bekijken wat voor jou een goede zit/stuurhouding is en hoe je de spiegels het beste kunt instellen. Daarna beginnen we aan het technische gedeelte van het autorijden, zoals: veilig wegrijden en stoppen, sturen en schakelen. Tevens komt de kijktechniek die nodig is voor het bepalen van de "juiste rijlijn" aan bod.

De mogelijkheden
Na afloop van de proefles bespreken we de mogelijkheden met betrekking tot je rijopleiding. We bespreken dan onder andere welk lespakket het beste bij je past, hoe vaak je wilt en kunt lessen en hoe het behalen van de theorie in zijn werk gaat. Indien je dat wenst zal bekeken worden of een versnelde rijopleiding tot je mogelijkheden behoort. Wanneer je de rijopleiding liever in een rustig tempo (dus bijvoorbeeld 1x/week rijles) doet, is dit natuurlijk ook mogelijk! Het is ook mogelijk om "losse" rijlessen te nemen in plaats van een lespakket.

Aanmelden voor een proefles